Studio

Voor perfecte belichting en uitzonderlijke ruimtes om foto’s in te maken, ga je naar onze studio aan de Steenwijkerstraatweg 78A. Met professionele apparatuur bij de hand, maken we prachtig geconstrueerde foto’s binnen de diverse bijzondere settings die we kunnen creëren.

 

Op locatie

Wil je nét even iets anders voor jouw fotoshoot? Wij kennen unieke plekken in binnen- en buitenland waar we foto’s maken die er echt uitspringen. Of het nou een oude kerk, een fabriek of een mooi stuk natuur is, samen met jou kiezen we de locatie die de sfeer het best neerzet.

Portret

Een goed portret vertelt je iets over het karakter van de persoon die op de foto staat. Of je nou een zakelijk portret van jezelf nodig hebt of je wilt een foto om in te lijsten voor je moeder, wij vatten jouw persoonlijkheid en laten je beste kant zien.

Familie

Familie is liefde en wij leggen die liefde vast. We zorgen voor een omgeving waar groot en klein op zijn gemak is om zo de mooie, warme momenten tussen jou en je familie te fotograferen. Een blijvend, prachtig familiemonument.

Thema’s

Soms heb je een bijzondere gelegenheid, een feest of andere reden, om eens lekker uit te pakken. Je haalt alles uit de kast om er een tof moment van te maken en je wilt daar ook een blijvende herinnering aan. Wij maken de foto’s en zo geniet jij nog jaren na van je vrijgezellenfeest, verkleedpartij, themafeest, 25-jarig jubileum van de bowlingclub of wat dan ook.

Boudoir

Een boudoirshoot moet comfortabel zijn voor jou moet het mooiste van je laten zien. Daarom kiezen we samen met jou de locatie en het thema uit en maken we afspraken zodat jij altijd op je gemak bent. Zo maken we smaakvolle en sensuele foto’s in een bijzondere setting.

Naakt

Een naaktfoto is iets om trots op te zijn. Het is persoonlijk, intiem en laat jou zien hoe je écht bent. We nemen vooraf de mogelijkheden door, kiezen samen de locatie en bepalen hoe we het gaan aanpakken. Zo voel jij je zeker en ben je op je gemak zodra we de foto’s gaan maken. Want als jij op je gemak bent, kunnen wij jou op je mooist laten zien.

Between the shoots

Natuurlijk gaat het vooral om de resultaten van een fotoshoot maar zonder een goede portie lol bij het maken van de foto’s, worden ze lang niet zo mooi! Neem hier een kijkje bij de momenten die tussen de foto’s plaatsvinden.

Scroll Illustration

Begin met scrollen

Scroll met jouw muiswiel om alle categorieën te zien. Deze website is geoptimaliseerd voor tablet en mobiel. Rechtopstaande foto's zijn het best te bekijken op die apparaten. ;)

Copyrighted Image